2012 m. lapkričio 4 d., sekmadienis

Spalio mėnesio apžvalga

Ei, iš kur čia sniegas spalio mėnesį? O gal čia tik kolektyvinė haliucinacija?

Kad ir kaip būtų, oras buvo (yra) pats tas šilčiausioms sriuboms virti! Štai ką sukonstravome per antrąjį rudens mėnesį...

Violetos svogūnienė:
"Jau žinojau, kad tikrai gaminsiu svogūnų sriubą. Ir žinok ką mane labai nustebino tas skonis. Gaminsiu dar tikrai."

Tradicinis prancūziškas Jolitos variantas:
"Tiesą sakant šį mėnesį (tiksliau šią savaitę) jau du kartus gaminau, nes tikrai labai skani ir tikrai nesudėtinga sriuba su labai mažai ingridinetų, o tas skrebutis ant viršaus tai kaip kokia maloni dovanėlė. "


Agnė išmėgino šiuolaikinį pikantišką svogūnų sriubą su raudonaisiais svogūnais:
"Skonis - švelniai saldus. Aš tokią sriubą mielai valgyčiau dažniau. Bet mano vyras, vien išgirdęs, kad sriuba bus iš svogūnų, pradėjo šnairuoti į puodą. O jai išvirus, jam nepatiko sriubos vaizdas. Visą sriubą suvalgiau pati."


Indrė pastebi, jog sriuba puikiai tiks ir studento kišenei!:
"Skani, pagaminta beveik iš nieko :) tad vienas tinkamų receptų studentams ir tikrai sveikesnis reikalas nei badsriubė iš pakelio :)"


Komentarų nėra: