tag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post8507758257129861504..comments2023-03-24T01:09:07.425-07:00Comments on Kepėjai be stabdžių...: Plikyti riestainiaiKepėjai be stabdžiųhttp://www.blogger.com/profile/07212972077812632519noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-15941738960078233952010-03-18T04:59:42.790-07:002010-03-18T04:59:42.790-07:00Vilma,
Gaminant pagal receptą, visus produktus rei...Vilma,<br />Gaminant pagal receptą, visus produktus reikia matuoti tuo pačiu puodeliu, kurio talpa yra 237 ml. O dar geriau nusipirkti matavimo indą sugraduotą puodeliais ir nebus vargo sukant galvą su perskaičiavimais.<br />Aš asmeniškai turiu ir puodelius, ir svarstykles, todėl, kad ir koks būtų receptas, man galvos niekada "neskauda". ;)<br />Sėkmės!Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-25154481766779948052010-03-13T05:42:24.109-08:002010-03-13T05:42:24.109-08:00Artėjant Kaziuko mugės savaitgaliui atradome šį &q...Artėjant Kaziuko mugės savaitgaliui atradome šį "Plikytų riestainių" receptą. Vakar išsikepėm ir šiandien nuo ryto skanaujame su sviestuku :) Gardu, bet iki tobulumo dar kažko trūksta. Todėl noriu pasitarti. Miltus naudojau 812 D. Tik va kaip su tomis puodelių talpomis. Užsienyje sauso ir skysto produkto matavimo kiekis puodeliais skiriasi. Ar šiuo atveju kalbant apie miltų ir vandens kiekį reikėtų turėti omeny tą patį saiko kiekį? Puodelis tai kiek tų ml,a?Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01311871832709885227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-1877196191264148142009-11-07T02:39:34.823-08:002009-11-07T02:39:34.823-08:00Geriau vėliau nei niekada :) Manieji: http://zalia...Geriau vėliau nei niekada :) Manieji: http://zalia-varna.livejournal.com/38347.htmlŽalia Varnahttps://www.blogger.com/profile/11081866938987435170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-57604949203944280752009-10-13T09:01:25.327-07:002009-10-13T09:01:25.327-07:00Manieji:
http://skanuseksperimentai.blogspot.com/2...Manieji:<br />http://skanuseksperimentai.blogspot.com/2009/10/plikyti-riestainiai-kepejai-be-stabdziu.htmlVilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-3500723844612404222009-10-13T05:44:17.101-07:002009-10-13T05:44:17.101-07:00na va maniškiai riestainėliaina va <a href="http://www.teplep.lt/2009/10/plikyti-riestainiai-kepejai-be-stabdziu-dublis-antras/" rel="nofollow"> maniškiai riestainėliai </a>Ritahttps://www.blogger.com/profile/14617390949637029296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-33405424663380626952009-10-08T23:19:23.467-07:002009-10-08T23:19:23.467-07:00hm...as visada kepu su ekstra miltais... bet gal p...hm...as visada kepu su ekstra miltais... bet gal prancuzikai duonai ir kitokiai to pakanka...nebutini specialus duoniniai ar raugai sausi ir pan.hm...idomu...ciabata tai meginsiu kepti...nors italijoj pas mama ragavau...bet kepsiu..he tik nezinau kada. Beje pasigirsiu patekau i pusfinali Susitikime virtuveje IKI...viskas buvo juoko forma, nes susilazinau su drauge,o dabar apeme idomumas kas is musu dvieju parduos daugiau gaminiu :)vat ka reiskia susilazinti...che che che...Gintarėhttps://www.blogger.com/profile/18425764066288687180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-46001543011819222552009-10-08T23:14:53.658-07:002009-10-08T23:14:53.658-07:00Super...as kepu namuciuose prancuziskas bandeles a...Super...as kepu namuciuose prancuziskas bandeles arba batonus...ir dar kasjega, kad galima suvyniojus i filija jau iskeptas deti i saldymo kamera...ir netiketiems sveciams atvykus staigiai ikisti i orkaite pasildyti ir silda, svepenti duonute ant stalo...o jeigu dar su sviesteliu...mmmm...nuostabu.<br /><br />RŪTULIUKAS:O duoniniu miltu esu maciusi pirkti, bet niekada nepirkau...dar kazkokiam el., puslapy maciau pirkti irgi.Manau, cia gal su kazkokiu sausu raugu jie...ar ne?Gintarėhttps://www.blogger.com/profile/18425764066288687180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-73305102493321509832009-10-06T11:09:54.277-07:002009-10-06T11:09:54.277-07:00nes su tais, kur aš bandžiau [extra] nieko nesigav...nes su tais, kur aš bandžiau [extra] nieko nesigavo ;Drūtuliukashttps://www.blogger.com/profile/10383781196397681842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-48958550587318325042009-10-01T13:37:31.138-07:002009-10-01T13:37:31.138-07:00Mielas iššūkis, būtinai išmėginsiu :) O dėl duonos...Mielas iššūkis, būtinai išmėginsiu :) O dėl duonos miltų, spėju, bus pirmos rūšies miltai, tokie, kaip ir kepant ciabatą http://kepejaibestabdziu.blogspot.com/2009/06/ciabatta-italiska-slepete.html, tada lyg ir išsiaiškinom, kad tai yra 812d tipo miltai. Aš su jais ir mėginsiu :)Žalia Varnahttps://www.blogger.com/profile/11081866938987435170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-77245034548802630392009-09-28T03:05:14.426-07:002009-09-28T03:05:14.426-07:00bandžiau. Nelabai man pavyko. Tai toks klausimas t...bandžiau. Nelabai man pavyko. Tai toks klausimas tada: kas tie duoniniai miltai?rūtuliukashttps://www.blogger.com/profile/10383781196397681842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-83737992986967187002009-09-17T02:22:00.825-07:002009-09-17T02:22:00.825-07:00Man toks pavasariškas šis receptas - būtent dėl as...Man toks pavasariškas šis receptas - būtent dėl asociacijų su Kaziuko muge :) Bet gal reikės pabandyti išsikepti, kad iki mugės kepimo įgūdžius išlavinčiau :)Rūtahttps://www.blogger.com/profile/09621861678156341628noreply@blogger.com