tag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post645396325696359373..comments2023-03-24T01:09:07.425-07:00Comments on Kepėjai be stabdžių...: Drezdeno Kalėdinis pyragas (Stollen)Kepėjai be stabdžiųhttp://www.blogger.com/profile/07212972077812632519noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-70743466783696853902010-01-21T22:32:53.645-08:002010-01-21T22:32:53.645-08:00Mano įveiktasis iššūkis:
http://skanuseksperimenta...Mano įveiktasis iššūkis:<br />http://skanuseksperimentai.blogspot.com/2010/01/drezdeno-kaledinis-pyragas.htmlVilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-62515894556264968462010-01-08T13:12:49.175-08:002010-01-08T13:12:49.175-08:00Paskubėjau ir nevėluoju, kaip tai keista būtų :) Š...Paskubėjau ir nevėluoju, kaip tai keista būtų :) Štai mano: http://zalia-varna.livejournal.com/48478.html<br />Buvo ir ant naujų metų stalo...:)Žalia Varnahttps://www.blogger.com/profile/11081866938987435170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-25470610361457180802009-12-22T07:55:45.049-08:002009-12-22T07:55:45.049-08:00Aš iki sausio vidurio turbūt nuo interneto ilsėsiu...Aš iki sausio vidurio turbūt nuo interneto ilsėsiuos, tai įdedu savo receptą. Viršus traškus, vidus minkštas :) http://gpmagija.blogspot.com/2009/12/stollen.htmlIndrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-42849675225744996872009-12-22T01:29:24.305-08:002009-12-22T01:29:24.305-08:00Vilma, kaip kažkur girdėjau, tą pelėsiuką galima t...Vilma, kaip kažkur girdėjau, tą pelėsiuką galima tiesiog nuimti nuo raugo ir toliau jį auginti. Na, man taip nenutiko, tai nežinau, teisybė čia ar ne... Dabar toliau auginu raugą, tai pakilo maždaug dvigubai ir toks laikosi, nesikeičia, tai irgi nežinau, gerai ar ne. Tik šį kartą išbandau ruginį :)<br />Tai va, kvietinė duona jau iškepta, o kitą savaitę ketinu priimti ir šį iššūkį :>Žalia Varnahttps://www.blogger.com/profile/11081866938987435170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-21795429055405338872009-12-20T17:23:12.603-08:002009-12-20T17:23:12.603-08:00Čia labai geras gaminys - nuodėmė dalintis tik po ...Čia labai geras gaminys - nuodėmė dalintis tik po švenčių :]Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-42653905231520932622009-12-20T06:33:23.469-08:002009-12-20T06:33:23.469-08:00Jau ryt bandysiu - vienas vokietis atsiuntė savo m...Jau ryt bandysiu - vienas vokietis atsiuntė savo mamos receptą, tai tikiuosi gerai pavyks :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-14839762166615896282009-12-20T05:21:50.003-08:002009-12-20T05:21:50.003-08:00Žalia varna - nebūtinai taip ilgai, yra ir paprast...Žalia varna - nebūtinai taip ilgai, yra ir paprastesnių receptų. ;-) O iki naujo iššūkio paskelbimo dar mėnuo.<br />Beje, man duonos raugas nesigavo - iš pradžių nekilo, o paskui supelijo. Su tomis bakterijomis ne taip paprasta, negali žinoti ko kada priaugs... Reikės ateity dublį antrą daryti - labai vilioja naminė duona be mielių.Vilmahttps://www.blogger.com/profile/01630110662384772613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-51762470689779582772009-12-19T11:35:38.989-08:002009-12-19T11:35:38.989-08:00Taigi, brandina 2-3 mėnesius :) Bet, ajajai, silez...Taigi, brandina 2-3 mėnesius :) Bet, ajajai, sileziškos duonos raugas gaminasi paskutinę dieną, o jau naujo iššūkio receptas guli stalčiuke ir taip nekantriai spurda... NEBESPĖJU! :))Žalia Varnahttps://www.blogger.com/profile/11081866938987435170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-55798146934147254552009-12-19T06:48:50.144-08:002009-12-19T06:48:50.144-08:00Susirandi stollen receptą ir kepi. :-) Vokiečiai k...Susirandi stollen receptą ir kepi. :-) Vokiečiai kartais marcipano deda ir iškeptą pyragą aptepa išlydytu sviestu ir gausiai pabarsto cukraus pudra. Skiriasi kepinio forma, stolleną dar "brandina", kad skoniai susigertų. ;-)Kepėjai be stabdžiųhttps://www.blogger.com/profile/07212972077812632519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8207039962554094004.post-43677324838448188272009-12-19T00:46:13.872-08:002009-12-19T00:46:13.872-08:00Tai kaip? Susirandi a la panettone receptą ir gami...Tai kaip? Susirandi a la panettone receptą ir gaminti? Ar būtinai receptas turi būti vokiškas? :) o tai kuo jis skirsis nuo itališko? Gal tie vokiečiai bent kažką ypatingo įdeda? Laukiu ats kuo greičiau, nes jau 1dienį žadu imtis darbų - labai į temą iššūkis :)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.com